banner

Over verlichting

LICHT IS BELEVING EN DAT WILLEN WIJ U LATEN BELEVEN

Wie zijn wij...
'for different light' doet denken dat FDL alleen een lichtadvies bureau is. Niets is minder waar. FDL is een elektrotechnische- en verlichtingsgroothandel. 3 takken die nauw met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Wij zijn daardoor een deskundige gesprekspartner die van meerdere markten thuis is.

Lichtadvies
De gecertificeerde (HVK) en professionele lichtadviseurs hebben een jarenlange ervaring en kunnen de elektrotechnische-installateurs, architecten, overheden, projectleiders etc. van lichtadvies voorzien welke onderbouwd kunnen worden met lichtontwerpen en berekeningen. Verder is FDL lid van het NSVV, een onafhankelijk kenniscentrum voor licht en verlichting. Het mogen voeren van dit logo geeft aan dat professionals van FDL zich conformeren aan en werken volgens de Gedragscode Lichtberekeningen.

Domotica
Door continue bijscholingen blijven de medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied, verlichting maar ook op het gebied van gebouw- huissturen- en lichtmanagementsystemen. Dit zijn systemen die in de toekomst steeds meer in ons leven geïntegreerd gaan worden. Een ontwikkeling waar we niet om heen kunnen of we nou willen of niet. Hadden wij ooit gedacht dat smartphones zo in ons leven geïntegreerd zou worden?

Licht en welbevinden
Een andere nieuwe ontwikkeling is de kennis die we opdoen op het gebied van de invloed van licht op onze gezondheid, productiviteit en welbevinden. Wij zien het als onze taak u daarop te attenderen en u ook daarin van het juiste lichtadvies te voorzien.

Verlichting een sluitpost?
Met de informatie die zojuist gegeven is mag het duidelijk zijn dat goed advies en de juiste verlichting alleen maar voordelen biedt. Voordelen in uw portemonnee met energiebesparing door LED en lichtmanagementsystemen en daarnaast een fijnere werk- en leefomgeving. Omdat FDL onafhankelijk is kunnen zij altijd de juiste oplossing voor uw situatie en uw budget bieden.

Wilt u weten wat FDL kan betekenen voor uw bedrijf, werkplek, sportaccomodatie, woning etc? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak.

Voor meer info over:

FDL for different light

Orionweg 57 | 8938 AG LEEUWARDEN

E-mail: info@fdl.nl
Telefoon: (058) 288 19 95

NSVV: FDL conformeert zich aan en werkt volgens de Gedragscode Lichtberekeningen

> meer over NSVV

FDL is aangesloten bij de grootste onafhankelijke inkoopgroep van Nederland: IMAGRO

> meer over Imagro

IMAGRO is lid van IMELCO, een wereldwijde onafhankelijke organisatie

> meer over Imelco
^

artikelen geselecteerd